Tervisliku menüü planeerimise õpituba

Tervisliku toidu valmistamine pole küll raketiteadus, kuid menüü koostamine võib siiski toiduvalmistajale parasjagu peamurdmist põhjustada. Kui  tegemist töötava naisega ja  peres on lapsed, siis seda enam. Sel juhul on mõistlik menüü koostamine ette võtta seda ette planeerides.

Menüü koostamine ette planeerides on igati kasulik:
- menüü on tervislik ehk tasakaalus
- menüü on vaheldusrikkam, huvitavam
- tervislik on kogu menüü : hommiku-, lõuna- ja õhtusöök
- menüü ette planeerimine säästab tublisti aega
- menüüd ette planeerimine säästab kenakesti raha
- ja loomulikult säästab see närve ja hoiab kodurahu
Tervisliku menüü planeerimise õpitoas:
- arutame läbi Harvardi toidupüramiidist lähtuvad tervisliku toitumise soovitused
- õpime millest tervisliku menüü koostamisel lähtuda
- anname soovitusi, kuidas teha toidu ostmisel tervislikke valikuid
- teeme samm-sammult läbi kogu menüü koostamiseprotsessi
- vaatame üle tervisliku ja tasakaalus näidismenüü
- jagame praktilisi nippe ja näpunäiteid tervisliku toidu valmistamiseks
- anname kaasa abimaterjale ja põnevaid retsepteLäbi viib:  Riina Quak
Kursus kestab: 2 tundi või kuni küsimusi järkub
Osalustasu: 20.- € / 312,90.- (saab tasuda kohapeal, soovitavalt sularahas ).

Järgmise koolituse toimumispäeva leiad koolituskalendrist.
Registreerimine
Palume oma osalussoovist teatada telefonil 6011 717 või e-postiga aadressilinfo@harmoonikum.ee.