Laidoneriproua pidusöömaaeg

Viimsi mõisa Karjakastelli iidsed müürid mäletavad mõisnike, mõisavalitsejate ja teenijate sammude kaja. Siin on sobiv paik lasta endiste aegade olustikul Laidoner8ennast lummata.

Teeme sügava kummarduse Eesti iseseisvuse ja väärikuse eest seisnud viimasele mõisaperele ning pakume  pidusööke, mis on valmistatud Laidoneri proua retseptide eeskujul.

Need mitmekäigulised söömaajad on oma headuses (ning mõistagi ka töö- ja ajamahukuses)   unikaalsed.  Et pidusöök õnnestuks, on seda vaja mitu päeva ette planeerida. Tuleb hankida kvaliteetne ja kodumaine toidukraam, marineerida, leotada, kupatada, hautada ja stuuvida tunde. Kuid tulemus on oma täiuslikkuses ja maitsepeenuses nähtud vaeva väärt.

Meenutagem siis  paljude eestlaste vanaemade ja linnavurledest vanatädide klikiaegseid retsepte ja maitsenaudinguid!

Pakume kahte erinevat menüüvalikut.

Laidoneriproua_k-1

1. menüü

(min. 4-le)
  •  Veisesabasupp portveini ja pastinaagiga
  •  Röstitud rukkileib küüslaugu-ürdivõiga
  •  Vasikastuuv sinepikastme ja kartulitambiga
  •  Zabaionkaste marjade- või marjatarretisega

2. menüü

(min. 4-le)
  • Maapirni-brändi püreesupp
  • Sea- või metsseahautis mustsõstrakastmes
  • Vahvlid inglise kreemiga
  • Ürditee või kohv

ene 001-w500-h600

Toidu juurde pakume Harmoonikumi rukkileiba

Lisaks saab tellida kodumaist marjaveini  või viinamarjaveini kaugemalt

Söömaaega saame pakkuda seltskondadele suuruses 4 – 12 inimest.

Hind 50.- € /inimese kohta.