Taimetoidu pidusöömaaeg

Menüü on koostatud peamiselt kohalikest jumala andidest, mis eestlase läbi ajaloo tervena ja rõõmsana hoidnud. Kui purjetamisilma pikemalt, saab toiduvalikusse lisada ka peenemat lõunamaist hingust.
Seda kraami pruukides ei või muremõtteid mõelda ega riidu kiskuda – rõõmus meel on hea tervise aluseks!Küsi meilt oma meilile menüükalkulaator “pH”, seal saad  ise koguste ja hindadega oma peolauda kalkuleerida!
Tellimused alates 4 portsu
Organic Harvest


SALATID:
Pikantne läätsesalat õli-äädikakastmega
Tervislik köögiviljasalat viljateradega õli-veiniäädikakastmega
Arbuusi-feta-piparmündi salat (hooajaline)
Jääkapsa-avokaado-kirsstomati salat õli-sidrunikastmega
Soe kapsasalat tšilli ja küüslaugugaSUPID:
Tomati-sibulasupp
LäätsesuppPRAED:
Täisterapasta hooajalise pestoga
Lillkapsasuflee spargliga
Aedviljaraguu hapukoorekastmes
Köögiviljakotletid seenekastmega (taimetoit)JOOGID:
Astelpajumorss
Kuum astelpajumarjajook (alkoholivaba)
Jäätee
Kohv/teeLISANDID:
Mahe taluleib (rukki,-, tera-, ürdi- )